Wraps

Volkoren wraps. Heerlijk als lunch, avondeten of zelfs als tussendoortje.

Veel variatie mogelijk!

Ingrediënten (voor 4 wraps)

  • 200 gram meel
  • 125 ml water
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  • Mix de ingrediënten in een kom 
  • Goed doorkneden
  • Deeg even laten rusten
  • 4 bollen maken en uitrollen
  • Bak de wraps in een hete, droge pan (ongeveer 2 minuten per kant)

 Tips voor vulling / beleg

  • Ui, paprika, champignons, eventueel kipfilet (groenten in grove stukken) bakken. Met yoghurt-knoflooksaus (zie recept) 
  • Met hummus en kikkererwten (zie recept)
  • Hummus

    Hummus

    Hummus (ook wel geschreven als houmous of humus) is een vegetarische kikkererwtenpasta. Lekker als dip, maar ook lekker voor op brood.

    Read More
  • Muesli

    Muesli

    Heerlijke geroosterde muesli. Lekker in de yoghurt of kwark met vers fruit. 

    Read More
  • Pannenkoeken

    Pannenkoeken

    Volkoren pannenkoeken. Ook lekker als ontbijt!

    Read More
  • Wraps

    Volkoren wraps. Heerlijk als lunch, avondeten of zelfs als tussendoortje. Veel variatie mogelijk!

    Read More
  • 1